Σελίδα facebook Βρες μας στο facebook!

Θρεπτική αξία των φασολιών μας


Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης

Παραδοσιακή Αποθήκη Φασολιών

Όσπρια Πρεσπών - Πληροφορίες για το φασόλι, φασόλια, φακές, ρεβύθια.

Βρες πληροφορίες και προμηθεύσου τα αγνά, αυθεντικά όσπρια Πρεσπών - Χονδρική, λιανική αγορά φασολιών και οσπρίων...


Παραδοσιακή αποθήκη
Παραδοσιακή Αποθήκη Φασολιών
_____________________________


Μενού:


Θρεπτική αξία των φασολιών μας

Τα φημισμένα όσπρια Πρεσπών ύστερα από αναλύσεις βρέθηκαν πλούσια σε σίδηρο, μέταλλα, μαγνήσιο, ιχνοστοιχεία, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες Β, C, Ε. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν βοηθούν στην αποβολή του λίπους από τα έντερα αποτρέποντας το ενδεχόμενο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου. Επίσης βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης μία από τις αιτίες για εμφάνιση καρδιοπαθειών.

Διάφορα είδη οσπρίων στη παραδοσιακή αποθήκη φασολιών

Τα όσπρια είναι πολύτιμη πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου, απαραίτητα για την σωστή διατροφή όλων μας και ιδιαιτέρως των παιδιών και των γυναικών ιδίως στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Επίσης παρέχουν αντιοξειδοτική δράση και ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό με λίπη, ζάχαρα και χοληστερόλη.

Τώρα μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις τα φημισμένα όσπρια Πρεσπών και να γίνεις κι εσύ απο αυτούς που έχουν εντάξει στη διατροφή τους τα πολύτιμα αυτά δώρα της φύσης! Παρήγγειλε τα φασόλια σου εύκολα και γρήγορα κατευθείαν απο την τοπική μας παραγωγή!


Σου αρέσει; Πες το στους φίλους σου...:


Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης

Αγροκτήματα οσπρίων Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών
prespesfasolia.gr | Όσπρια Πρέσπας - Φασόλια Πληροφορίες | Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης | Copyright © 2018-2019 | Με την υποστήριξη: NEXTNET - Υπηρεσίες διαδικτύου