Σελίδα facebook Βρες μας στο facebook!

Βιολογικά όσπρια Πρεσπών


Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης

Παραδοσιακή Αποθήκη Φασολιών

Όσπρια Πρεσπών - Πληροφορίες για το φασόλι, φασόλια, φακές, ρεβύθια.

Βρες πληροφορίες και προμηθεύσου τα αγνά, αυθεντικά όσπρια Πρεσπών - Χονδρική, λιανική αγορά φασολιών και οσπρίων...


Παραδοσιακή αποθήκη
Παραδοσιακή Αποθήκη Φασολιών
_____________________________


Μενού:


Βιολογικά όσπρια Πρεσπών

Μία διαφορετική φιλοσοφία παραγωγης φασολιών

Βιολογικά Φασόλια - Βιολογικά όσπρια Πρεσπών

Εδώ και 8 χρόνια παράγουμε βιολογικά όσπρια Πρεσπών με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου Ελέγχου Βιολογικών Προιόντων της ΒΙΟΕΛΛΑΣ. Στην καλλιέργια τους απογορεύεται αυστηρά η χρήση κάθε χημικού φυτοφαρμάκου, λιπάσματος ή ορμόνης. Χρησιμοποιούμε φυσικούς τρόπους λίπανσης των χωραφιών μας όπως η κοπριά (αγελαδινή ή αιγοπρόβεια). Τα φασόλια μας ελέγχονται συστηματικά από την αρχή της καλλιεργιτικής περιόδου η οποία ξεκινά με την σπορά (τέλη Απριλίου) εώς και την συγκομιδή (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο).

Τα βιολογικά φασόλια λέγονται και φασόλια υψηλής διατροφικής αξίας γιατί περιέχουν μεγαλύτερες συγκεντρώσεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων από ότι τα συμβατικά. Αποτελούν ιδανική λύση για όσους ψάχνουν ποιότητα στην διατροφή τους. Μπορείς να παραγγείλεις τα βιολογικά όσπρια Πρεσπών αφού επιλέξεις πρώτα το είδος ή τα είδη και επικοινωνήσεις μαζί μας:

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΑΣΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ:


Πιστοποίηση Βιολογικής καλλιέργειας

Μπορείς να παραγγείλεις κι εσύ σήμερα τα Βιολογικά όσπρια Πρεσπών μέσα απο απλά βήματα. Αυτά τα βιολογικά, παραδοσιακά προϊόντα Πρεσπών μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για μια υγιεινή διατροφή. Κάνε τη σοφή κίνηση!


Σου αρέσει; Πες το στους φίλους σου...:


Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης

Αγροκτήματα οσπρίων Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών
prespesfasolia.gr | Όσπρια Πρέσπας - Φασόλια Πληροφορίες | Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης | Copyright © 2018-2019 | Με την υποστήριξη: NEXTNET - Υπηρεσίες διαδικτύου