Σελίδα facebook Βρες μας στο facebook!

Που θα μας βρεις


Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης

Παραδοσιακή Αποθήκη Φασολιών

Όσπρια Πρεσπών - Πληροφορίες για το φασόλι, φασόλια, φακές, ρεβύθια.

Βρες πληροφορίες και προμηθεύσου τα αγνά, αυθεντικά όσπρια Πρεσπών - Χονδρική, λιανική αγορά φασολιών και οσπρίων...


Παραδοσιακή αποθήκη
Παραδοσιακή Αποθήκη Φασολιών
_____________________________


Μενού:


Που θα μας βρεις

Οι παραδοσιακή αγροτική αποθήκη μας βρίσκεται στις πανέμορφες Πρέσπες λίγο πριν το χωριό Λαιμός. Απέχει 52 χιλ από την πόλη της Φλώρινας και 53 χιλ από την Καστοριά. Εκεί θα βρείτε τα φασόλια και τα άλλα όσπρια που παράγουμε τα οποία είναι φημισμένα για την νοστιμιά, το εύκολο βράσιμο, την θρεπτική αξία, την ασύγκριτη ποιότητα, χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα, αγνά, υγιεινά, όπως επιβάλει η φύση των Πρεσπών και η πατροπαράδοτη καλλιέργεια τους. Επισκεφθείτε μας και προμηθευτείτε τα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Θα σας κεράσουμε ντόπιο κρασί και τσίπουρο της περιοχής.

Αν όμως δεν μπορείς να έρθεις να μας δεις απο κοντά, τότε υπάρχει και άλλος τρόπος για να γευτείς τα παραδοσιακά όσπρια μας που η φήμη τους απλώνεται σε όλη τη χώρα. Παρήγγειλε τα φασόλια σου σήμερα και θα τα στείλουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ουρανίσκο σου να αγαλλιάσει! Δοκίμασε κι εσύ τα φημισμένα όσπρια Πρεσπών!

Χάρτης της περιοχής:


Σου αρέσει; Πες το στους φίλους σου...:


Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης Παρήγγειλε αγνά φασόλια της Πρεσπιώτικης γης

Αγροκτήματα οσπρίων Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών
prespesfasolia.gr | Όσπρια Πρέσπας - Φασόλια Πληροφορίες | Πολιτική Απορρήτου - Όροι Χρήσης | Copyright © 2024-2025 | Με την υποστήριξη: NEXTNET - Υπηρεσίες διαδικτύου