Φασόλι Πρέσπας, Φασόλια πληροφορίες

Βιολογικά Φασόλια Πρεσπών

Μία διαφορετική φιλοσοφία παραγωγης φασολιών

Βιολογικά Φασόλια Πρεσπών

Εδώ και 8 χρόνια παράγουμε βιολογικά φασόλια Πρεσπών με την πιστοποίηση του Ινστιτούτου Ελέγχου Βιολογικών Προιόντων της ΒΙΟΕΛΛΑΣ. Στην καλλιέργια τους απογορεύεται αυστηρά η χρήση κάθε χημικού φυτοφαρμάκου, λιπάσματος ή ορμόνης. Χρησιμοποιούμε φυσικούς τρόπους λίπανσης των χωραφιών μας όπως η κοπριά (αγελαδινή ή αιγοπρόβεια). Τα φασόλια μας ελέγχονται συστηματικά από την αρχή της καλλιεργειτικής περιόδου η οποία ξεκινά με την σπορά(τέλη Απριλίου) εώς και την συγκομιδή (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο).

Τα βιολογικά φασόλια λέγονται και φασόλια υψηλής διατροφικής αξίας γιατί περιέχουν μεγαλύτερες συγκεντρώσεις βιταμινών και ιχνοστοιχείων από ότι τα συμβατικά. Αποτελούν ιδανική λύση για όσους ψάχνουν ποιότητα στην διατροφή τους. Μπορείς να παραγγείλεις τα βιολογικά φασόλια Πρεσπών αφού επιλέξεις πρώτα το είδος και τα είδη και επικοινωνήσεις μαζί μας:

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΑΣΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ:


ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΛΑΚΕ (ΜΕΤΡΙΑ) : Για την περίφημη φασολάδα

Βιολογικά Φασόλια Πλακέ (μέτρια)ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ : Για το φούρνο ή για σαλατα

Βιολογικά Φασόλια ΓίγαντεςΜΑΥΡΟ ΦΑΣΟΛΙ ΨΙΛΟ : Για φασολάδα ή για σαλάτα
Βιολογικό Φασόλι μαύρο ψιλό


Μπορείς να παραγγείλεις κι εσύ σήμερα τα Βιολογικά Φασόλια Πρεσπών μέσα απο απλά βήματα. Αυτά τα βιολογικά, παραδοσιακά προϊόντα Πρεσπών μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για μια υγιεινή διατροφή. Κάνε τη σοφή κίνηση!


Πιστοποίηση Βιολογικής καλλιέργειας
Σου αρέσει; Πες το στους φίλους σου...: